Holistisk Ansigtsmassage

Ansigtsmassagen er en behandling, som går ind og påvirker: organer, sanser, knogler, muskler og øvrigt væv. Via zoner, medianer, nerveender, lymfepunkter og bindevævet, vil du få behandlet hele kroppen og sindet. 

Ansigtsmassagen har en udrendsende virkning, den skaber balance i kroppen, afspænder dine ansigtsmuskler, så dit ansigt løftes og bliver mere glat at se på.

Det er IKKE en typisk ansigtsbehandling med lud og damp som ved en kosmetrolog. Dette er en rigtig lækker lang og dybdegående behandling, hvor der arbejds dybt og er afslappende. 

Da behandlingen stimulere udskillelse af affaldsstoffer, kan man opleve træthed og evt. hovedpine efter behandlingen. Vær derfor lidt god ved dig selv resten af dagen.

Ønskes en god effekt af behandlingen vil jeg anbefale 2-3 behandlinger, med 1 uges mellemrum. Derefter vil hver 4-6 uge rigtig fint. 

Man kan sagtens nøjes med en behandling, her oplever du mere det at få velvære, en dejlig blød hud og en glød i ansigtet. Efter behandlingen vil du føle dig afslappet, samtid vil din krop begynde at udrense. 

Jeg bruger produkter som alle kan tåle, de er 100% veganske og meget drøje i brug.