GRAVIDITETSMASSAGE

 

Igennem en graviditet er kroppen igennem nogle store forandringer, det er fysisk og psykisk. Generne begynder som oftes at dukke op, når maven begynder at vokse og give tyngde. Der er naturligvis nogle gravide som er plaget, af genere fra første trimester og frem. 

Graviditetsmassage kan afhjælpe eller give en lindrinde virkning, på nogle af de graviditetsgener du måtte have. Derudover har den en afslappende virkning på din gravide krop.

De fleste gravide kan mærke at barnet er mere aktivt under behandlingen. Du må få en graviditetsmassage fra uge 12 og helt frem til fødsel.

Graviditetsmassage kan have en afhjælpende eller lindrende virkning på graviditetsgener og giver dig et tiltrængt pusterum, og samtidig rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit barn Du kan få massage allerede fra uge 12 og helt frem til din fødsel.

Graviditetsmassage kan afhjælpe de fysiske gener såsom:

* lænde- og rygsmerter.

* Bækkensmerter.

* Iskias.

* Hovedpine.

* Væske i benene.

* lægkramper.

Gravidmassage hos mig vil du ligge på en speciel pude, som jeg former til din mave. Det er også muligt at få massagen som sideliggende.

Inden jeg påbegynder behandlingen, vil jeg tale med dig om din graviditet. Jeg vil stille nogle spørgsmål som FX: Hvor langt er du graviditeten? - Er det første gang? - Har du nogle gerner? 

 

Massagepude

Jeg bruger en massagepude som formes lige efter din krop. Der er et hul i midten til maven og puden kan fint justeres så du ligger godt.  Det gør at du kan ligge behageligt, og din krop er støttet godt. 

Det er også muligt at få graviditetsmassagen ved sideliggende, her kan massagepuden igen formes så du ligger behageligt.