NADA Behandling

NADA behandling er øreakupunktur. Det er med til at afbalancere krop og psyke.Reducere stress, eksamensangst, tankemylder, søvnproblemer, aggressioner m.m.

NADA står for: (National Acupuncyure Detoxification Association) Det er en øreakupunktur formder er udviklet i USA i 1970èrne.

Forbered dig på behandlingen

Mød ikkesulten op,gå gerne på toilettet inden behandlingen starter. Undgå at drikke kaffe inden behandlingen, da det hæmmer effekten. Dine øre skal være tilgængelige, rene og ingen smykker i ørene.

 

Behandlingen forgår således:

Du kommer ind i klinikken sætter dig godt tilrette. Jeg ber dig om at spritte dine øre af. Derefter sætter jeg 5 nåle i hvert øre på 5 bestemte punkter. Du skal så side helt stille og afslappet med nålene i 45 min. 

Du bør ikke indtage, kaffe, cola, kigge på telefon m.m. Da dette kan modvirke NADAs effekt. Nogle af nålene vil kunne løsne sig under behandlingen og andre kan falde muligvis falde ud. 

Derefter fjerner jeg nålene igen. Der kan komme en lille blodplet,men det fjernes nemt med en vatpind eller en vatrondel.

Selve NADA behandlingen er generelt smertefri, der mærke et lille stik, det forsvinder ret hurtig igen.

Nogle punkter kan være godt ømme, det er somregel et tegn på et aktivt punkt og et tegn på en effektiv behandling. 

De fleste de vil føle sig afslappet under behandlingen og andre falder måske i søvn. Det er helt naturligt at mankan oplevet en let eufori, craving er yderst sjældent. Andre mærker: varme, kulde, snurren i øret eller i dele af kroppen, det er en he lnorma lreaktion. Effekten af NADA vare som regel mindst 24 timer.

Jo flere gange du har fået NADA, desto mindre markant vil du oplevet effekten. Det er ikke et tegn på, at det ikke virker, tværtimod. 

NADA ER EN NON VERBAL PROCES

Det betyder at der ikke må snakkes under behandlingen. Der er større effekt hvis man begrænser samtale.

Det er også muligt at give NADA til flere i samme rum, så man er samlet somen gruppe. Her er det også vigtigt at der ikke snakkes sammen under behandlingen. 

Hvor mange behandlinger?

NADA virker bedst ved en regelmæssig behandling.Det anbefales at mani den første periode 2-3 uger modtager 2-3 behandlinger i ugen. Derefter kan der trappes ned. Man kan ikke overbehandle NADA behandlingen og  man bliver ikke afhængig af den. 

NADA er effektiv til:

* At dæmpe stress, angst og søvnproblemer.

* Eksamensangst.

* Nervøsitet.

* Tankemylder.

* Fysisk og psykisk uro.

* Anspændthed oghovedpine.

* Vrede,aggresivitet, irritabilitet.

* At afbalancere din krop og psyke.

* Skabe kontakt til dine føelser.

* Styrke dig fysisk og psykisk.

 

Sympatikus tegnet for jord.
Shen Men tegnet for Ild.
Nyren tegnet for vand.
Lungen tegnet for Metal.
Lever tegnet for Træ.